Selskap & events

LingLing - Jan Khur -Winter Edition-1166.jpg
 
 

Ling Ling egner seg godt for middag med grupper, større selskap, nettverksarrangementer, lanseringsfester og presentasjoner for å nevne noe. Hele restauranten kan reserveres eksklusivt til lunsj, middag og arrangementer som skreddersys etter dine ønsker.

Lingling_lowres10.jpg

Trenger du den rette rammen for å presentere ditt produkt? Vi har lang og god erfaring med lanseringer og showcase events - både inne og utenfor Ling Ling.

Med våre kantonesiske stjernekokker, våre fleksible lokaler og sentrale plassering på Aker Brygge tilbyr vi en annerledes og eksklusiv setting for ditt neste møte eller middag.

  • Total kapasitet: 500 personer (stående)

  • Restauranten: 114 personer sittende, 200 personer stående

  • Hidden lounge: 60-70 personer, 150 personer stående

  • Chambre separee: 18 personer

 

Hidden - Dine. Drink. Dance!

LL_hidden_lowres-1.jpg

Hidden er en eksklusiv bar med unik beliggenhet og spennende cocktails. Et perfekt sted for after work drinks på en fredag og om du vil danse hele lørdagskvelden med dine venner. Drikkekartet til Ling Ling er av det spektakulære slaget. Vinlisten er lang og dekker et bredt spekter - her finner du viner for enhver smak. Den lekne og nytenkende cocktaillisten er utviklet av det prisvinnende teamet til Hakkasan London. Vi garanterer drinker med smaker som pirrer ganen og eventyrlysten.

Fortsett kvelden i Hidden etter middagen. Hver helg bringer våre DJs lyden av Ling Ling til Oslo. Send oss en e-mail på hidden@linglingoslo.com for gjesteliste.

Åpningstider:
Fredag fra kl 20.00 til sent
Lørdager fra kl 16.00 (etter Ling Ling Brunch) til sent